4-годишно девојче од Словенија стана интернет сензација

4-годишното девојче од Словенија стана сензација откако татко му, Марко Грилч, објави видеа во кои таа бестрашно борда на снегот.

Марко е професионален сноубордер кој со задоволство им ги пренесува своите знаења на ќеркичката и синот.

Ема борда на снег од 2-годишна возраст