59.000 евра за стан во јавна гаража: Дали е ова најчудното место за живеење кое некогаш сте го виделе?

Како што се наведува во огласот, станот е 100% сигурен, граден е од бетон и армирано железо, а при потресот не бил оштетен.

Во документите е наведен како деловен простор, но е преименет во стан за живеење со 3 помали соби, дневна соба со кујна, купатило и ВЦ.

Овој необичен стан е многу интересен бидејќи е кружен, а ако ви затреба паркинг, можете да пронајдете место веднаш пред него.

Влезната врата и прозорците гледаат кон гаражата низ која поминуваат автомобили