68-годишна жена му се нашминкала на помладиот сопруг: едвај се задржал на чувствата (ВИДЕО)

Дона била воодушевена од новиот изглед, а нејзиниот сопруг пресреќен.

Не е невообичаено луѓето на одредена возраст да почнат да мислат дека не се чувствуваат како што изгледаат однадвор.

Иако оваа појава е поизразена како што старееме, тоа е нешто што може да се случи во секој момент од нашиот живот, особено по големите животни промени како развод или раѓање деца.

Веројатно значи дека малку предолго ја занемаруваме нашата надворешност и можеби ни треба помош за нашата надворешна обвивка да одговара на она што го чувствуваме внатре.

Ова е местото каде што моќта на преуредување доаѓа во игра. Иако понекогаш се смета за непостојана и чисто површна, промената всушност има моќ да има длабок ефект врз нашата самодоверба.

Тоа го докажува видеото за Дона, 68-годишна жена од Детроит.

Сега таа изгледа како филмска ѕвезда по нејзиното преуредување со The Makeover Guy, а острата разлика во нејзината личност покажува колку ефективно може да биде преуредувањето.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: