7-годишното девојче ја отвори вратата држејќи необично бебе во рацете, а причината ги шокираше сите!

Амбер и Џастин Ван Слајк се венчаа пред девет години и отсекогаш сакале да имаат големо семејство.

Имале две деца, но раѓањето на уште едно дете било ризично, па лекарите ја советувале да не прави повеќе деца. За овој пар беше тешка ситуација, но имаа решение. Решиле да посвојат дете. Бебето Џоел дојде веднаш по породувањето.

Амбер и Џастин беа исклучително среќни бидејќи можеа да дочекаат нов член на семејството. Работите се случија толку брзо што немаа време да им ја кажат веста на остатокот од семејството. Наместо тоа, тие ги повикале членовите на семејството без да им ја кажат конкретната причина. Сите пристигнаа, вујко, тетки, тетки и родители. Вратата им ја отворила 7-годишна ќерка со непознато бебе во рацете.

Погледнете ја реакцијата на семејството кога дознаа за ова изненадување!