Сакала да го провери свето момче дали ја изневерува, па доживеала шок – Тврди дека ова е полошо од неверство

Понекогаш не ни очекуваме што ќе најдеме кога ќе го земеме телефонот на партнерот да провериме Секоја жена, барем во некоја ситуација, се нашла да сака да го провери телефонот на својот маж. Кога ќе се укаже прилика и ќе дојде моментот, ретко се случува таа да одолее. Но, дали некогаш сте се запрашале дали во неговиот телефон ќе најдете нешто полошо од измама? Најверојатно не.

Имено, една девојка по име Тори на својот TikTok профил ја споделила ситуацијата што ја доживеала кога го земала телефонот на своето момче и ги уверила сите жени дека има уште поголемо разочарување од самата измама. Таа откри дека праќал пораки на дури 85 различни профили на жени, но дека ниту една не му одговарала.

Што е понепријатно и разочарувачки од тоа да погледнеш во телефонот на маж и да дознаеш дека те изневерува? Тогаш преку телефонот на вашиот маж дознавате дека не може да ве изневери. Замислете да дознаете дека се обидува да ве изневери, но не успева бидејќи ниту една жена не го сака.

Ова не би му го посакала ниту на мојот најголем непријател – изјавила разочараната девојка. Беше многу повредена што сфати дека никој повеќе не го сака нејзиното момче освен неа, што беше многу понижувачко за неа. Тој факт ја натера конечно да раскине со него, иако тој не ја изневерил.

Никој не сакаше да биде со него, тоа ме погоди“, изјави Тори. Иако многумина ја поддржаа што раскина со таков дечко, бидејќи доколку добие шанса сигурно ќе ја изневереше, многумина ја осудија затоа што на крајот испадна „верен“ и во врска со неа.

@self.timer.tori Just 85 outgoing “Hey” Tinder messages😭 #cheater #cheating #thruyourphone #breakup #embarrasing #narctok ♬ original sound – tori