8-годишно девојче направи неверојатна имитација на Адел и го остави целиот интернет без коментар

Пеењето по команда е многу тешко. Поточно, сè што ни е наредено да правиме во исто време кога ќе ни кажат е тешко. Сепак, постојат одредени луѓе за кои тоа едноставно не е проблем. Во приложеното видео можеме да видиме како осумгодишното девојче по име Келси Ки почнува да пее истите секунди кога непознат женски глас ја прашува.

Келси престанува да го прави она што го направи и веднаш почнува да ја пее песната на Адел „Rolling in the Deep“. Нејзиниот глас звучи како Адел самата да пее на видео.

Келси речиси изгледа незаинтересирана за сè што се случува. Таа почнува да пее на толку едноставен начин, како секој да може да го направи тоа. Кога дојде до рефренот на песната, Волмарт стана нејзина сцена и ги помина сите тешки делови од песната како што тоа го прави Адел.

Интересно, Келси не покажува знаци на замор и не успорува во ниту еден момент. Таа ја помина целата песна без да изгуби ритам или здив. Нејзиното видео ги остави сите без коментар.

Гледајте и слушајте како Келси ја изведува оваа песна среде Волмарт: