80 милиони луѓе го погледнале неговото возење, проверете зошто! (ВИДЕО)

Не е лесно да се вози мотоцикл, особено не толку брзо, а уште повеќе да се прават трикови со него.

Потребни се години искуство, многу падови и болки, но сето тоа вредеше за овој млад човек.

Она што овој млад човек го прави со мотоцикл и триковите што ги прави, ретко кој би се осмелил да го направи, а речиси никој не го ни пробува.

На натпреварот PLUS Stunt GRAND PRIX го освои првото место, а погледнете зошто и проценете дали тоа го заслужи.