93-годишната жена лежеше во постела, а потегот на нејзиниот сопруг го расплака целиот свет! (Видео)

Претходните бракови и врски беа многу посериозни од денешните. Двојката си пружила повеќе љубов и се бореле бракот да биде успешен. Интересно е да се видат парови кои останале заедно после долги години.

Овој брачен пар е вистински пример за тоа како сопружниците се сакаат и почитуваат, и како се еден до друг и во најлошите моменти. Ова видео растажи многумина и никого нема да остави рамнодушен.

Станува збор за Хауард и Лора кои се во брак неверојатни 73 години. Замисли го тоа. Имаа своја песна наречена „Никогаш нема да знаеш“.

Лаура заврши во болница во навистина лоша состојба. Секако, му беше многу тешко. Не е важно да ја гледаш така.

Тој во таков момент останал со неа и решил да им ја отпее нивната песна. Погледнете како изгледаше сето тоа: