93-годишна жена лежеше на постела, а потегот на нејзиниот сопруг го расплака целиот свет!(ВИДЕО)

Во минатото, браковите и врските беа многу посериозни од денес. Сопружниците си даваа повеќе љубов и се бореа бракот да функционира. Интересно е да се видат парови кои останале еден до друг после долги години.

Овој брачен пар е вистински пример за тоа како сопружниците се сакаат и почитуваат, и како стојат еден до друг и во најтешките моменти. Ова видео растажи многумина и никого не остави рамнодушен.

Станува збор за Хауард и Лора кои се во брак неверојатни 73 години. Замисли го тоа. Имаа своја песна наречена ”Nikada nećeš znati”.

Лаура заврши во болница во навистина тешка состојба. Секако, му беше многу тешко. Воопшто не е рамнодушно да ја гледаш таква.

Тој останал со неа во тие моменти и решил да и ја испее нивната песна.

Погледнете како изгледаше сето тоа: