93-годишна жена лежеше на смртна постела, а потегот на нејзиниот сопруг го расплака целиот свет!

Во минатото, браковите и врските беа многу посериозни од денес. Сопружниците си даваа повеќе љубов и се бореа бракот да функционира. Интересно е да се видат парови кои по долги години останале еден покрај друг.

Овој брачен пар е вистински пример за тоа како сопружниците се сакаат и почитуваат, и како стојат еден до друг и во најтешките моменти. Ова видео растажи многумина и никого не остави рамнодушен.

Станува збор за Хауард и Лора, кои се во брак неверојатни 73 години. Замисли го тоа. Имаа своја песна наречена „Никада нечес знам“.

Лаура заврши во болница во навистина тешка состојба. Секако, му беше многу тешко. Воопшто не е рамнодушно да ја гледаш таква.

Тој останал со неа во тие моменти и решил да и ја испее нивната песна.

Погледнете како изгледаше сето тоа: