admin

Посакувам да не ги родев, животот ми беше многу подобар пред нив – Зборовите на една мајка ја разбесни цела јавност

Ја сакала кариерата и сопругот, а времето го поминувале заедно патувајќи и уживајќи во богат социјален живот.Како што истакнала, пред...

Им ги зеле на 8 часа мобилните телефони на децата, само три издржале до крај – Еве како се однесуваа и што прво направиле после тоа

Психолозите спровеле тест кој јасно покажал разлики во однесувањето. Детскиот психолог од Санкт Петербург, Екатерина Мурашова, спроведе многу интересен експеримент...