ВЕСТИ

АХВ: Превентивно се повлекуваат киндер производите – Се повлекуваат производите чиј рок на употреба истекува на…

Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) спроведоа вонреден инспекциски надзор кај операторот со храна Атлантик траде ДОО...