ВЕСТИ

Владата го разрEши Бучковски

Владата на денешната седница го разреши поранешниот премиер Владо Бучковски од должноста специјален претставник за Република Бугарија, потврди владината прес...

Објавен јавниот оглас за финансиска поддршка- од 600 до 800 денари пониски сметки за струја ќе добијат над 7.500 домаќинства со ниски приходи

Министерството за економија денеска го објави јавниот повик за финансиска поддршка за потрошена електрична енергија за лица со ниски примања...