Видео

Војник дошол на болница еден ден од кога се родила неговата ќерка – но погледнете го моментот кога неговиот син ќе се појави на вратата

Пропуштањето на раѓањето на вашето дете е нешто што ниту еден родител не треба да го доживее. Но, за луѓето...