ВИДЕО

Можеме да замислиме како им беше на возачите по кои помина: возење Ферари низ тунелот со над 360 километри на час

Во конкретниот случај возачот го прегази Ферарито до крај. Официјално автомобилот вози до 340 km/h, а според брзиномерот овој отишол...