Живот

Орангутанот ја забележал малата птица во неволја…Но, она што се случи потоа беше најдоброто нешто досега! (ВИДЕО)

Луѓето често не им даваат на животните каква што заслужуваат. Толку сме зафатени со размислување дека сме најпаметните суштества на...