Живот

Сестра и брат го продолжија семејното производство на познатите пршута и кулен: „По цел ден сме во штали – кланици – сушари, плус одиме на училиште.

Три генерации Радојичиќ од Мачкат познато село кај Златибор го започнаа семејниот бизнис, го развија и го усовршија. Четвртиот се...