Живот

Ја оставил сопругата затоа што во селото се шушкало дека го родила детето на поштарот: Сите останаа шокирани од резултатите од ДНК тестот!

Две семејства. чии бебиња беа заменети во болница пред 20 години, доби отштета од речиси 2 милиони евра. На една...

Ја снимаше сопругата која отиде да ги погали двата коња. Но, тогаш во еден момент таа со телото ја допре оградата и следеше непријатно изненадување…

Овој човек решил да не и каже на сопругата дека оградата околу коњот е наелектризирана. Кутрата жена имала добра намера...