ЗАБАВА

Математички проблем ги запали социјалните мрежи: Луѓето не можат да се договорат за решението. Дали го знаеш ти?

Наизглед едноставен математички проблем ги запали социјалните мрежи, луѓето се расправаа околу решението! Понекогаш она што изгледа како многу едноставна...