Занимливости

Работела 40 години во Германија и им градела вили на синовите, а по смртта на сопругот ја исфрлиле на улица

Децата пораснале во изобилство затоа што Цветковиќ заработувале солидни приходи Брачниот пар Цветковиќ од Лесковац 40 години работел во Германија,...

Посакувам да не ги родев, животот ми беше многу подобар пред нив – Зборовите на една мајка ја разбесни цела јавност

Ја сакала кариерата и сопругот, а времето го поминувале заедно патувајќи и уживајќи во богат социјален живот.Како што истакнала, пред...