Здравје

НЕ ЈА ФРЛАЈТЕ ВОДАТА ВО КОЈА СЕ ВАРАТ КОМПИРИТЕ, ТАА Е СУВО ЗЛАТО ЗА ЗДРАВЈЕТО: Ја ублажува болеста што ја има речиси секој човек

Има бројни придобивки за телото. Откако ќе ги излупиме компирите, обично брзаме што побрзо да ја истуриме водата во која...

СОДА БИКАРБОНА Е СПАС ЗА СТОМАКОТ, НО САМО АКО СЕ УПОТРЕБУВА ВАКА: Д-р Сања го откри единствениот правилен начин

Се препорачува медицинска сода бидејќи дозирањето на препаратот е подобро и не се внесуваат дополнителни соли во организмот За проблеми...