Некатегоризарано

Возачката направила се за да не ја плати патарината на автопатот, погледнете каков хаос предизвикала во Шпанија (Видео)

Кога ќе видиме некој вози во спротивна насока, причината е главно алкохолот и најчесто завршува трагично. Од Шпанија ни доаѓа...