Kaмен се превртил од ридот, за малку ќе го скршел автомобилот

Возачот е среќен што е жив откако џиновски камен, кој се превртел по ридот, за малку ќе му го скршил автомобилот.

Никогаш не заборавајте: Божјата помош секогаш пристигнува во вистинско време!

Погледнете го видеото во продолжение: