Maлото момче (4) му делеше совети на својот помал брат, а неговата реакција го насмеа интернетот

Момчето (4) му делеше совет на својот помал брат на што да внимава во животот, а неговата реакција го насмеа интернетот. Мајката Кристина Кузмиќ е позната на интернет по искрените совети и способноста отворено да зборува за секојдневните тешкотии. Најмногу го спојува хуморот со разни коментари, но сега се повлече и реши главниот збор да му го остави на синот.

Погледнете како ова 4-годишно дете споделува смешни совети со своето новороденче Фин. Ова момче штом ќе почне да зборува, не можете да престанете да се смеете. Ова смешно видео изобилува со интересни совети како: „Кога мама и тато ќе кажат „не“, секогаш прашувај ја баба. Баба секогаш вели да.

Ова момче продолжи да споделува совети со својот помал брат: „Мораш да ги гушкаш мама и тато секој ден“, а „Возрасните ќе продолжат да се обидуваат да ве заспијат“. Не заспивајте. Можеби ќе пропуштите нешто возбудливо“.

Навистина е урнебесно да се гледаат изразите на лицето на бебето кога внимателно ги слуша советите на постарите. Се чини дека навистина апсорбира секој совет. Јасно е дека овие двајца ќе бидат еден до друг кога ќе пораснат. Многу е слатко да се гледа ова момче како се обидува да го насмее бебето. Оваа трошка среќа е совршена за да ви го разубави денот.