Teстот од оваа девојка бил негативен – Родителите мислеле дека глуми дека има стомачни болки, а таа родила син на подот во дневната соба

Една корисничка на TikTok го сподели своето необично искуство. Сè започнало едно утро кога Алексис почувствувала огромни болки пред да оди на училиште. Таа реши да ја сподели својата приказна на социјалната мрежа TikTok.

Оваа млада девојка раскажала дека во текот на летото ги почувствувала симптомите на горушица кои ги чувствувала и нејзината мајка, но кога го направила тестот испаднало негативен.

Покрај тоа, таа им се пожалила на родителите дека чувствува силни болки во стомакот, но тие мислеле дека таа само се обидува да избегне да оди на училиште. Алексис на крајот родила син на подот во дневната соба бидејќи не знаела дека е бремена цели 9 месеци. Таа ги помина сите тешкотии и предизвици низ кои поминуваат многу млади мајки.

И покрај сето тоа, оваа храбра девојка не се откажала од образованието и школувањето. Само седум недели по породувањето се вратила на училиште и положила тежок испит.

@alexisqueen.x My life’s like a soap #fyp #foryoupage #teenmum #crypticpregnancy #homebirth #motherhood ♬ original sound – anna heid