Tik Tok смимката од таткото кој и објаснува на својата ќерка математика е хит

Како вежбате математика со вашите деца?

Тато покажа неверојатно трпение додека се обидуваше да и ја објасни математичката задача на својата ќерка.

„Прво постави задача“, рече тој смирено на почетокот на видеото додека ја извршуваа домашната задача на масата во кујната.

“Како ќе ја поставам? Немам идеја да ја поставам”, одговорила девојката.

Погледнете го видеото 🙂

@deni2801

♬ original sound – DENI2801